Hoogtepunten

Iedereen op kamp

Vanaf vandaag beleef je de top 5 avonturen van The Outsider Club uit 2016.

In 2016 zijn we begonnen met ons ‘iedereen op kamp aanbod’. We willen kinderen en jongeren van alle achtergronden de kans geven om avontuur te beleven.
In 2016 hebben we meer dan 150 kinderen en jongeren de ervaring gegeven om een week ondergedompeld te worden in avontuur en spanning! Ook in 2017 zullen we ons inzetten om dit voor zoveel mogelijk jongeren waar te maken.

Back to Sweden

Een rondreis door Zweden met de kajak was de afsluiter van een geslaagde zomer voor veel avonturiers. Volgens Nicolas (animator bij The Outsider Club) was dit een van de meest afgelegen plekken op aarde, zoals hij zelf aangeeft was dit voor hem een unieke kans. Samen met een klein groepje uitverkoren avonturiers zijn we met de kajak van eiland tot eiland getrokken met enkel een kompas en kaart. Jolien en David zijn hun hart verloren en zouden zich graag engageren om jongeren te begeleiden en hen deze ervaringen te laten beleven. Aaron lacht nog steeds hard wanneer hij terug denkt aan zijn zelfgemaakt bad! Misschien toch je sokken achteraf niet zo dicht bij het vuur leggen Aaron?

Tot volgend jaar?

Groep Intro

Jongeren opleiden door trajecten op maat te organiseren.
 
In samenwerking met groep intro helpen we door middel van persoonlijke begeleiding en opvolging, jongeren groeien in een bepaalde richting.
Wij hebben dit jaar toekomstige schilders in spe mogen ontvangen om hen zaken te leren rond veilig werken in de hoogte.
 
Samen met specifieke partners bouwen we een aanbod uit gericht op hun noden en wensen!

Tower Of Babel

Ook dit jaar hebben we weer gekozen om niet enkel op lokaal vlak jongeren de te kans geven zichzelf te ontdekken en hun grenzen te verleggen maar dit bedoelen we ook letterlijk.
We hebben begin van dit jaar de vraag gelanceerd aan onze animatoren wie het zag zitten een grote uitwisseling te organiseren tijdens de zomer? Hannah, Emma en Wannes zijn hier volledig voor gegaan. Zij hebben een aanvraag geschreven, partners gezocht en alles tot in de puntjes geregeld.

Samen met een 30 tal jongeren uit België, Spanje, Italië en Slowakije hebben we gewerkt rond een ecologisch beleid. We kozen ervoor om extra aandacht te leveren aan het milieu, zo werd er speciaal gesorteerd en werd er door de deelnemers beslist geen vlees te eten. Ook hebben we ons lokaal geprofileerd door met onze jongeren bij Belgische gastgezinnen te gaan eten.

In 2017 kun je nog veel meer van deze projecten verwachten. Wannes zal hiervoor het aanspreek punt zijn. Benieuwd wat we allemaal meegemaakt hebben? Neem dan zeker een kijkje op onze worldwide pagina!

Animator opleiding

De basis van alles wat we doen ligt bij onze top medewerkers.
Zij geven telkens het beste van zichzelf, dit merk je aan het enthousiasme waarmee ze elke dag opnieuw voor groepen staan. Door zichzelf uit te dagen helpen ze ook jullie mee te evolueren!
Elk jaar tijdens de eerste week van de paasvakantie organiseren we een waanzinnige week waarbij jongeren ondergedompeld worden in het jeugdwerk. Dit is voor veel jongeren het begin van een carrière waarbij outdoor , avontuur en kinderen op de eerste plaats komen te staan. Samen met de jongeren volgen we het pad die zij zelf interessant vinden.
Benieuwd om zelf ook deel uit te maken van dit avontuurlijk team? Schrijf je dan zeker in voor onze opleiding in de paasvakantie.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht

Sorry, we zijn even op het terrein. Verstuur je vraag en we komen zo snel mogelijk terug bij u.

Naam
* Email
* Omschrijf je probleem
Vragen?

Hey, 

Kan ik je ergens mee helpen?

Naam
Email
Omschrijf je vraag
We zijn online !
Feedback

Help ons onze kwaliteit te verbeteren.

Hoe vond je de hulp?