Outsider safari

Oudenaarde
Ben jij zo snel als een leeuw, zo sterk als een olifant of zo sierlijk als een paradijsvogel? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Samen met de rangers duik jij een spannend avontuur in. Je beklimt de hoogste bomen en steekt de gevaarlijke piranharivier over op het moeras. Neem je pijl en boog alvast mee, dan beginnen we er meteen aan!

Harelbeke
Ben jij zo snel als een leeuw, zo sterk als een olifant of zo sierlijk als een paradijsvogel? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Samen met de rangers duik jij een spannend avontuur in. Je beklimt de hoogtste bomen en steekt de gevaarlijke piranharivier over met een reuzekano. Neem je pijl en boog alvast mee, dan beginnen we er meteen aan!

Mortsel
Ben jij zo snel als een leeuw, zo sterk als een olifant of zo sierlijk als een paradijsvogel? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Samen met de rangers duik jij een spannend avontuur in. Je beklimt de hoogtste bomen en steekt de gevaarlijke piranharivier over met het vlot. Neem je pijl en boog alvast mee, dan beginnen we er meteen aan!

 

Schrijf je nu in

Enkele sfeerbeelden